Vesti

Hello world! Please change me in Site Preferences -> This Category/Section -> Lower Description Bar

01

окт 2016

Sajam i konferencija 21.pekarsko-mlinarski dani

Posted by / in Vesti /

Pozivamo Vas da posetite štand firme na DADEX ma sajmu i konferenciji 21.pekarsko-mlinarski dani na Novosadskom sajmu, Master hala od 6. do 8. oktobra 2016. godine. Firma Dadex će sa firmama saradnicama prikazati deo svog proizvodnog i prodajnog asortimana, a biće upriličene i demonstracije proizvodnje pekarskih proizvoda uživo. Vidimo se na sajmu!

Please select the social network you want to share this page with:

16

јул 2015

Pekarske peći izložene na kućnom sajmu Dadex 2015

Posted by / in Vesti /

Kućni sajam koji je trajao od 18.06. do 20.06.2105. godine, firma Dadex je iskoristila kako bi posetiocima prezentovala lepezu pekarskih peći iz svog proizvodnog programa. Posetioci su mogli uživo da se uvere u lep izgled i dobar kvalitet elektičnih, parnih, mini električnih, rotacionih i drugih peći. Premijerno su prikazane električna peć sa izvlačivim patosima i električna peć sa kontrolnim panelom osetljivim na dodir.

Galeriju fotografija pekarskih peći prikazanih na kućnom sajmu Dadex 2015 možete pogledati ovde.

Please select the social network you want to share this page with:

16

јул 2015

Dadex kućni sajam 2015

Posted by / in Vesti /

Od 18.06. do 20.06.2015. godine u svečanoj sali Radosnica održan je prvi kućni sajam Dadex 2015. Posetioci su imali priliku da vide pekarske peći iz proizvodnog programa firme Dadex, kao i pekarske mašine iz prodajnog asortimana firme Dadex. Novosadski Progres je uživo demonstrirao proizvodnju pekarskih proizvoda napravljenih od gotovih smeša i aditiva ove firme, a svi proizvodi su pečeni na električnoj peći Dadex D-PEK 4116. Pekara Denis iz Mladenovca je uživo demonstrirala proizvodnju specijalnih vrsta hleba i peciva iz svog asortimana, takođe na pekarskoj peći Dadex D-PEK 4116.

Galeriju fotografija sa Kućnog sajma možete pogledati ovde.

Please select the social network you want to share this page with: